2 Million BC

Hur såg världen ut för miljoner år sedan? Om du inte kan göra en resa tillbaks i tiden kan du i alla fall testa en spelautomat med förhistoriskt tema. Gå tillbaks i historien med cirka två miljoner år och spela sloten 2 Million BC.

2 Million BC är en slot som ser tillbaks på en tid när människan bodde i grottor. Allt från miljön till människorna i spelet presenterar hur personer levde medan vi fortfarande gjorde grottmålningar och jagade vår mat. Kvaliteten på grafiken gör spelet snyggt att se på. Kanske det viktigaste av allt, det visuella intrycket matchar den fina spelupplevelsen.

Med sin snygga 3D-design följer spelupplevelsen och grafiken samma tema. Allt i spelet tar sin inspiration från temat hur det var för sisådär två miljoner år sedan En grottman syns bredvid spelets fem hjul medan de snurrar. Även symbolerna, vilka snurrar fram på hjulen som specialsymboler eller på vinstlinjerna, följer samma förhistoriska tema. Tre symboler förvandlas också till 3D-animationer när de kommer upp på vinstlinjen eller när de startar en bonusrunda.

Samla förhistoriska vinster

Det finns bevisligen en massa spelautomater med historiskt tema, men ingen slot går lika långt tillbaka i tiden som Betsoft har gjort med 2 Million BC. Grafiken är dock inte förhistorisk. Alla de tidstypiska symbolerna och figurerna i spelet är nämligen läckert designade med skarpa detaljer. Grottmän, grottkvinnor och stenristningar, ja till och med det första hjulet, är alla exempel på olika symboler som kan dyka upp hjulen. Spelet har sammanlagt 30 vinstlinjer.

Du snurrar hjulen genom att använda grottmannens lägereld. Grafiken och ljudet är integrerat i alla spelmomenten. Det här gäller även hjulen och knapparna du trycker på för att snurra och välja spellinje. De är samtliga designade som stenar. Ljudet håller uppe spelarens intresse och förändras när du tar dig till en bonusomgång.

2 Million BC hör verkligen inte heller till förhistorian vad gäller spelfunktioner. Sloten har tre olika bonusrundor. Grottmannen står hela tiden vid sidan om och grymtar till, hejar på eller dansar för muntra upp dig. Ibland börjar han även slåss med den sabeltandade tigern.

Bonusar

2 Million BC ger spelaren massvis med chanser att vinna fina vinster. Det som alla spelare hoppas på är trots allt att plocka hem jackpoten. Jackpoten i 2 Million BC är inte progressiv utan dess storlek beror på hur mycket du satsar. För att få jackpotten måste du ha fem grottkvinnor på vinstlinjen. Förutom jackpotten finns det även en mängd andra kombinationer, inklusive free spins. som kan innebära vinst, För att få free spins behöver du få upp tre eller fler symboler i form av en lägereld på skärmen.

En annan viktig symbol är ekollonet som en sengångare rycker åt sig och samlar i hörnet av skärmen. När du har samlat på dig tre ekollon startar bonusspelet Saber tooth Attack. Här gäller det att vara observant medan du försöker använda ekollonen för att slå den sabeltandade tigern medvetslös. Om du lyckas har du möjlighet att vinna massor av extra mynt.

En tredje bonus, som du finner i 2 Million BC, är en diamantbonus. Du kommer till bonusspelet om du kan få ihop tre eller fler diamanter. I den här rundan ska du hjälpa grottmannen genom att ta diamanten som den sabeltandade tigern har i sin mun. Hur mycket du vinner beror på hur skicklig du är som spelare, samt antalet diamanter du lyckas samla på dig. I bästa falla kan du vinna 10 000 mynt.

Testa 2 Million BC ifall du alltid undrat hur det skulle vara att leva som en grottmänniska. Njut av spelupplevelsen och en slot späckad med fina vinster, funktioner och bonusar.