Limit no limit texas holdem lär dig spela

 

Skillnad på limit och no limit

Texas Hold'em är helt klart det populäraste pokerspelet. Det är därför inte heller alls konstigt att det finns lite olika varianter av Texas Hold'em. En intressant skillnad i spelet kan vara om det spelas med en gräns (limit) eller utan gräns (no limit). Vad är egentligen skillnaden mellan dessa? Det är väldigt enkelt. I Limit Hold'em finns det förbestämda satsningsbelopp. Man använder sig av enheter. Det vanligaste är att man under floppen bara kan lägga en enhet, samma gäller sedan även under första rundan med insatser. Under turn och även river går det att satsa två enheter. Efter det går det att höja i samma antal enheter.

När det gäller no limit är det lite enklare. Det finns nämligen inga gränser för hur mycket eller lite du ska satsa. Istället kan man säga att är vanliga Texas Hold'em-regler som används. Det är lättare att det spårar iväg lite mer med insatserna i no limit. Samtidigt kan det ju också gå att göra lite mindre höjningar. Det beror helt enkelt på vilka spelare du spelar med. Man kan sammanfatta det som att limit har en mer matematisk karaktär och no limit är lite svårare att förutse. Vilken variant som är bäst beror helt på vad du som spelare har för smak.

Lär dig spela poker som ett proffs

Internet är fantastiskt på många sätt. När det gäller just pokern så kan du använda nätet till att bli en bättre pokerspelare, det gäller alla från nybörjare till experter. Du kan enkelt hitta diverse pokerskolor online, där väldigt många av dessa är gratis. En pokerskola på nätet är helt enkelt en rad tips som förklarar för dig hur du bör tänka i vissa situationer för att bli en bra pokerspelare. Du lär dig då att känna igen situationerna och fällorna och agera utifrån det. Ett utmärkt sätt för att bli en skickligare pokerspelare och därmed också tjäna mer pengar. Just det faktum att poker är ett skicklighetsspel innebär att det verkligen är värt att lägga ned lite extra tid på att försöka bli bra.

Hitta en pokersida som passar dig

En annan viktig sak utöver att lära dig spela poker är att du väljer en sajt som passar dina behov. De kan variera en hel del emellan sig. Vissa är mer lika än andra. Det är viktigt att du ser till att de har de rätta alternativen. Ett bra exempel är pokerturneringarna. Det är nämligen väldigt många casinosajter som inte har pokerturneringar i sitt utbud. Se därför till att välja en sajt som satsar på poker om det är pokern du är ute efter.