Jimi Hendrix

Jimi Hendrix är den andra videoslotten av en blivande trilogi från NetEnt med rocktema. Först ut var Guns n' Roses och nu är det dags för ännu en. Jimi Hendrix är en av de mest inflytelserika gitarristerna någonsin och det är en självklarhet att han ska ha en egen slot.

Grafik och Tema

Symbolerna är tjusigt tecknade med inspiration från Hendrix storhetstid. tänk dig hippies och mycket "flower power". Symbolerna föreställer de vanliga spelkorten 10 samt de klädda korten och ess, men även blommor, ett hjärta samt en LP-skiva. Jimi Hendrix själv förekommer också, liksom flera olika versioner av hans älskade Fender Stratocaster. När du vinner större summor får du se tecknade filmer föreställande Hendrix som spelar någon av sina klassiker.

När du kommer till bonusrundor byts musiken ut, vilket gör det ännu mer speciellt att hamna där.

Bonusfunktion

Det finns hela sex stycken bonusrundor i spelet där du får chansen att vinna mycket pengar.

Pick and Click

Pick and Click kommer du till om du får upp scattersymboler på hjul nummer tre, fyra samt fem. Pick and Click går ut på att klicka på högtalare som då avslöjar olika symboler. Målet är att få tre likadana och när det sker kommer du till ytterligare en av sammanlagt fyra olika bonusrundor.

Coin Win

När du får upp tre mynt i Pick and Click ger det dig en Coin Win, vilket betyder att du vinner mellan 8 och 30 gånger insatsen.

Free spins-rundor

Det finns tre olika free spins-rundor, nämligen Crosstown Traffic, Purple Haze samt Little Wing. Tre olika gitarrsymboler gör att du hamnar i någon av dem.

Red Guitar Re-spins

Fyra röda gitarrer ger dig en gratissnurr oavsett om det sker under huvudspelet eller en bonusrunda.

Sammanfattning

Den som tycker om äldre rock eller gillar Jimi Hendrix stil kommer att älska den här slotten. NetEnt gör allltid bra slots och det här är inget undantag. Om du inte uppskattar Hendrix musik kommer du säkert ändå gilla spelet för att det helt enkelt är en snygg och bra slot.