Följ med på ett djungeläventyr

Många är fascinerade av regnskogar och deras storslagna och vackra natur. Man kan finna de flesta i Sydamerika, vilket kan göra det en aning svårt att besöka dem när man vill då man oftast har andra saker och prioriteringar att lägga pengar på. Det finns dock ett sätt att få ta del av regnskogens magi utan att behöva åka dit, och det är genom att spela slotten Amazon Wild. Visst, det är inte riktigt samma sak som om man var i en verklig regnskog, men vem tackar nej till ett spännande djungeläventyr som kanske till och med resulterar i att man kammar hem en stor pott med pengar så att man kan göra en resa till Amazonas regnskog?

Amazon Wild

Det finns en hel del slottar som fokuserar på diverse natur-teman. Amazon Wild är utan tekan ett utav de bästa. Grafiken är färgglad och snygg, de ljudeffekter som finns med, som kvittrande exotiska fåglar, är realistiska och sätter igång stämningen. Här beger sig man ut på ett roligt äventyr och får upptäcka en vacker plats med en massa vinster gömda lite här och var. Spelautomaten har 5 stycken hjul och 100 stycken vinstlinjer som går från vänster till höger, så håll tummarna att turen är på din sida. Det finns självklart också en massa bonusar, och expanderande wilds att få tag på i denna slot som har utvecklats av speltillverkaren Amaya Gaming.

När man startar spelet möts man av till exempel färggranna blommor och sällsynta djur, men man kan även få syn på urgamla monument och byggnader som Sydamerika och dess regnskogar ofta förknippas med. Slotten är alltså lojal mot sitt tema, och man känner sig genast närmare Sydamerikas sevärdheter

Symboler och bonusspel

Slottens vinnande linjer märks ut, och det man vinner syns uppe i spelautomatens högra hörn. Lyckas man få minst två wildsymboler samtidigt på ett hjul, ja då kommer symbolerna att expandera för att eventuellt fylla upp hela hjulet. Wilds fungerar som ersättningssymboler, de kan alltså ersätta alla symboler i spelet, förutom bonussymbolen Map Scatter.

Om man hittar tre, fyra eller fem stycken bonussymboler kommer man att kastas till Amazon Map, vilket är ett kartspel där man har chansen att välja en av de ruiner som kommer att synas på skärmen. Genom detta läge ska man försöka hitta de kvarglömda skatterna som finns där.

Slottens symboler går att dela upp i tre stycken kategorier, vilket är djur, fåglar och blommor. De djur som kan dyka upp, som även ger mest utdelning, är apor, pantrar, rödögda blodgrodor och ödlor. När det gäller fåglar så är det exotiska papegojor i rött och gult som syns, men också tukaner och kolibrier. De blommor som kommer att synas kommer att vara röda, gröna, lila och vita. Amazon Wild snålar alltså inte med varken symboler eller färger. Blommorna är de symboler som ger minst utdelning, men det behöver inte betyda att man inte tjänar något på dem. Har man turen på sin sida kan man kamma hem rejält stora vinster i Amazon Wild.