Amazon Wild

I Amazon Wild befinner du dig i djungeln bland alla vilda djur. Spelet kommer från Playtech och utspelar sig på tiden då Inkafolket och Aztekerna regerade. Genom att para ihop djursymbolerna har du chansen att lämna därifrån betydligt rikare. Dessutom ska du gå på skattjakt för chansen att kamma hem riktiga storvinster.

Grundläggande info

Det kanske mest intressanta med den här sloten är att den har hela 100 vinstlinjer. Självklart en fantastisk siffra. Dessa hittar du på de fem hjul som spelet är uppbyggda kring. Du kan justera insatserna själv mellan 0,01 till 10 euro per spelad linje. Det innebär en bred vidd mellan insatserna, då du kan spela för allt mellan 1 och 1000 euro. Detta kan du hela tiden ändra genom att trycka på knapparna. Maxvinsten är 500 gånger insatsen. Amazon Wild kan alltså klassas som en riktig favorit bland riktiga gamblers.

Symboler och funktioner

De vanliga vinstsymbolerna är tagna från djurriket man hittar i sådana här miljöer. Du ska till exempel para ihop ödlor, papegojor, grodor, apor och olika växter. Överlag är det ett väldigt stort utbud av olika symboler. Det är ju också 25 positioner som ska fyllas. Wild-symbolen är i form av en guldkantad idolbild. Förutom att fungera som vanligt, det vill säga att ersätta andra symboler och komplettera dina vinstlinjer, har den även andra förtjänster. Den kan nämligen ha en expanderande förmåga. Får du fram två idolbilder på hjulet samtidigt, förökar de sig och täcker upp hela spelplanen. Det ger naturligtvis goda vinstchanser.

Bonusfunktioner

Att det finns 100 vinstlinjer är en bonus i sig eftersom det ger goda chanser till storvinster redan i grundspelet. Det betyder dock inte att det även finns ett bonusspel. Genom att få fram minst tre skattkartor, som är spelets scatter-symbol, har du aktiverat bonusläget. Det som omedelbart händer är att du plockar hem en kontantvinst på som mest 500 gånger insatsen. Därefter får du börja spela bonusspelet där du ska hitta ruinerna på din karta. Det antal scatter-symboler du har skaffat dig är det som avgör hur många försök du får. Har du så många som fem skattkartor, är det ganska stora möjligheter att ta hem rejäla vinster. Speciellt om du går in med hyfsat höga insatser.